Lemmert Photography - fotograaf Leuven - naaktfotografie, artistiek naakt, fotograaf zwangerschap, bodypaint

fotograaf artistiek naakt naaktfotografie naakshoot body paint zwangerschap lemmert leuven

...Een andere kijk...
Lemmert Photography ...Een andere kijk...
Lemmert Photography

Gsm: 0495/64.41.20 (Tinne) • Gsm: 0485/94.24.61 (Jan) • Tel: +32 16 84.36.33 • Email: info@lemmert.be


Nationale vereniging van beroepsfotografenFederation of European Professional PhotographersSOFAMQualified European Photographer

Eén van de mooiste kunstwerken is zonder twijfel het menselijke lichaam.

Het doet er niet toe of je man of vrouw bent, lang of kort, jong of oud, dik of dun, alleen of met twee, of misschien wel heel zwanger.  Schoonheid is iets wat zich op een ander niveau bevindt.


Maak een uniek fotografisch schilderij met je lichaam. Laat het in een betoverend licht zetten door unieke fotografen, en durf je verder gaan? Denk bijvoorbeeld eens aan je huid als schildersdoek?

Heb je al eens overwogen om een fotograaf aan te spreken om artistiek naakt foto's te laten maken, maar wist je niet waar je terecht kan? Ben je op zoek naar mooie intieme naaktoto's van jezelf, maar ben je bang om bij louche figuren terecht te komen? Denk je er al lang over om naaktfoto's te laten maken maar wil je liefst een vrouw als fotograaf?

Lemmert Photography is een duo, man en vrouw, van twee professionele fotografen, met een unieke kijk en een ruime ervaring in de kunstfotografie. Bij ons kan je terecht voor een fotoshoot in een serene sfeer, waarbij we helemaal rekening houden met je eigen wensen en grenzen. Wat ook je motivatie is, naaktfoto's laten maken door fotograaf Tinne en Jan gebeurt in een sessie waar je plezier aan zal beleven en met een sfeer waarbij je je goed zal voelen.


Er zijn heel wat redenen waarom je zou willen naaktfoto's laten maken. Heel veel mensen denken erover om een artistiek naakt portret te laten maken, maar durven de stap niet te zetten. Het is nochtans een vorm van fotografie waarbij de mens in zijn eenvoudigste, meest kwetsbare, maar tegelijk mooiste vorm afgebeeld wordt. Misschien wil je naaktfoto's laten maken voor een portfolio als model  misschien wil je een herinnering aan jezelf, misschien wil je je partner een heel intiem cadeau bezorgen? Of misschien wil je als koppel naaktfoto's laten maken? Een heel origineel idee, waar je lang mooie intieme herinneringen aan overhoudt.


Veel mensen denken dat ze te oud, slechtgebouwd of te lelijk zijn om naaktfoto's te laten maken. Dat is een grote misvatting! Je hoeft geen fashion-model te zijn om mooie naaktfoto's te laten maken. Wij, Lemmert Photography, hebben grote aantallen mensen gefotografeerd, maar nog nooit een lelijk persoon ! Mensen zijn niet mooier of lelijker omdat ze dikker of dunner zijn, ouder of jonger. Vergeet dat ideaalbeeld ! Mensen zijn “anders” ! En het is net dat anders-zijn dat hen zo boeiend maakt. Dat is één van de grondgedachten bij Lemmert Photography!

Denk je erover om naaktfoto's te laten maken, in de studio of in  een natuurlijk decor? In alle discretie en in een aangename sfeer? Met of zonder visagie of lichaamsdecoratie? Neem even contact met ons, het is vrijblijvend. En we zullen je met alle plezier meer voorbeelden van artistiek naakt bezorgen, en je ideeën en vragen bespreken.

Naaktfotografie, artistiek naakt

Fotoshoot Body Paint, Face Paint

Maar er is meer ! Wil je een stapje verder gaan, en met een body paint je lichaam gebruiken als een schildersdoek? Samen met ons een uniek kunstwerk maken van je lichaam, een body paint?


Het is mogelijk ! Lemmert Photography werkt samen met een zeer getalenteerde kunstenares die verbazende body paint ontwerpen bedenkt, in samenspraak met jou en met ons.


Een body paint project is een echt niet te missen belevenis ! We bespreken samen met jou wat je voor ogen hebt, wat voor ontwerp bij jouw lichaam en verwachtingen past, hoe we dit kunnen uitwerken en welk decor we gaan gebruiken.


Je maakt een body paint sessie van zeer hoog niveau mee, en je houdt er een professionele fotoreportage aan over. Niet alleen met beelden van het eindresultaat maar ook foto’s van “the making of”. Een niet te missen artistieke en fofografische ervaring !
  Fotograaf zwangerschap

Of misschien ben je zwanger en wil je die bolle ronde buik, al dan niet samen met je partner, voor altijd op foto bijhouden?

Naakt of gekleed met blote buik, in studio of in natuurlijke omgeving.  Met de rest van de familie erbij, of in heel intieme sfeer? Of wat denk je over een beschilderde buik, met een decoratie op jouw maat ontworpen?

Misschien wil je wel een zwangerschaps fotoshoot in combinatie met een geboortereportage? Ook dat kan! En waarom niet een mooie foto van die ronde buik , samen met een babyfoto op de geboortekaartjes?