Lemmert Photography - fotograaf Leuven - communie en lentefeest

professionele communie - lentefeest reportage fotograaf lemmert leuven - communiekaartjes

...Een andere kijk...
Lemmert Photography ...Een andere kijk...
Lemmert Photography

Gsm: 0495/64.41.20 (Tinne) • Gsm: 0485/94.24.61 (Jan) • Tel: +32 16 84.36.33 • Email: info@lemmert.be


Nationale vereniging van beroepsfotografenFederation of European Professional PhotographersSOFAMQualified European Photographer

Ben jij ouder van een kind dat dat straks zijn communie of lentefeest  viert? Dan heb je zeker al eens nagedacht over de manier waarop je familie het best deze nieuwe levensfase van je kind kan vieren. Communiefotografie is een belangrijke manier om deze unieke gebeurtenis in het leven van je kind vast te leggen.


Lemmert Photography, dat zijn twee getalenteerde beroepsfotografen met een eigen kijk, die al hun ervaring inzetten om je kind op dit belangrijk moment in beeld te brengen met een unieke fotoshoot . Wij maken niet zomaar wat klikjes van een kind in een mooi pakje of kleedje, maar zoeken, samen met jou, naar de beelden die de eigenheid en karakter van je kind in de verf zetten.
Galcommunie

Een lentefeest of een communie  is een heel belangrijke gebeurtenis in je leven. Het is meestal een gelegenheid waarbij de hele familie samenkomt, waar veel voorbereiding aan voorafgaat en waar veel plezier gemaakt wordt. Een feest rond het kind, waarbij het enorm veel indrukken opdoet waar het een blijvende herinnering aan heeft.

Vraag maar eens aan de mensen rond je, of vraag het jezelf af: herinner jij je communiefeest of lentefeest nog? Waarschijnlijk wel! Maar wie bezit er nog foto's van? In het beste geval werd de communiefotografie verzorgd door een familielid en werden er wat kiekjes gemaakt. Kies voor een professionele fotograaf  om de communie of het lentefeest van je zoon of dochter vast te leggen op een vakkundige en artistieke manier! Je bezorgt er je kind en jezelf een herinnering mee waar je de rest van je leven plezier aan zal beleven!


Je kan in communiefotografie ook kiezen om een reeks foto's van je kind te laten  maken op een mooie locatie? Foto's die je kan gebruiken op communiekaartjes  of originele communie uitnodigingen, dan kan dat uiteraard ook!


Heb je ideeën of vragen? Bel ons even vrijblijvend op, of stuur een emailtje. Dat kost je niets en we zullen graag met je praten over hoe je die mooie dag voor je kind wil vereeuwigen! Indien u een geschikte en originele fotograaf zoekt in Vlaams-Brabant, of eigenlijk in heel Vlaanderen, kom dan bij Lemmert Photograpy  even een kijkje nemen, je zal het je niet beklagen!

Denk je er over om communiekaartjes te laten ontwerpen? Communiekaartjes zijn leuk om aan je klasgenootjes, vrienden en familie uit te delen als herinnering aan jouw speciale dag! Want het is een dag die je maar eenmaal meemaakt!

Heb je zelf een idee over hoe je communiekaartje er moet uitzien? We zullen zeker rekening houden met jouw mening! En heb je geen inspiratie, geen nood, wij hebben veel ervaring met het ontwerpen van je kaartjes. We stellen je dan een uniek ontwerp voor dat we speciaal voor jou gemaakt hebben!


Op een speelse en leuke manier maken wij een fotoshoot met bijbehorende communiekaartjes van iedere communicant die bij ons over de vloer komt. Wil je communiefoto's laten maken  in een mooie omgeving of wil je liever foto's in een studio? Aan jou de keuze! Wij kijken er alvast naar uit om als fotograaf te mogen mee werken aan een geslaagd communiefeest of lentefeest .

Naast 
communiekaartjes kan je bij ons natuurlijk ook originele communie uitnodigingen  of een mooi herinneringsboekje laten maken. Wil je meer weten? Geef ons een telefoontje of stuur een email (of gebruik ons contactformulier), we zullen je graag vrijblijvend meer vertellen over onze manier van werken.Lemmert Photography , dat zijn de twee coolste fotografen van Vlaanderen!

Galcommunie Galcommunie