Huwelijksfotografie, trouwfoto's
...Een andere kijk...
Lemmert Photography ...Een andere kijk...
Lemmert Photography

Gsm: 0495/64.41.20 (Tinne) • Gsm: 0485/94.24.61 (Jan) • Tel: +32 16 84.36.33 • Email: info@lemmert.be


Nationale vereniging van beroepsfotografenFederation of European Professional PhotographersSOFAMQualified European Photographer

Eén van de mooiste dagen van je leven: je huwelijksdag, je samenlevingsbelofte. Een groot familiefeest op de dag waar jullie als partners centraal staan, jullie feest.

Aan die speciale dag wil je nog lang een herinnering behouden, en wat is een betere manier dan een professionele huwelijksreportage? Iedereen maakt op die dag wel wat kiekjes, maar je wil toch je dag in beeld laten brengen door een professionele huwelijksfotogaaf, die de juiste “momenten” weet te vatten , die huwelijksfoto’s van hoge kwaliteit kan leveren en die ervoor zorgt dat jullie trouwfoto’s  de echte emotie van het moment weergeven.

Kortom, een huwelijksreportage die bijblijft!

Maar er is meer: wanneer je je vertrouwen legt in Lemmert Photography als je huwelijksfotograaf, dan zullen er op je huwelijksdag steeds twee trouwfotografen aanwezig zijn, en dit zonder dat dat een meerkost met zich meebrengt !

Lemmert Photography houdt eraan om jullie mooiste momenten zo goed mogelijk in beeld te brengen, en dat wil dus ook zeggen dat er verschillende huwelijksfoto’s zullen genomen worden van hetzelfde moment, maar vanuit verschillende oogpunten. Bijvoorbeeld een rugfoto van het koppel bij het binnengaan van het gemeentehuis en tegelijkertijd een foto van het koppel vanuit het standpunt van de burgemeester ! Een vorm van trouwreportage die weinigen kunnen bieden ! Onze zeer ruime ervaring in de reportagefotografie is een extra troef.


Een huwelijksreportage bij Lemmert Photography staat niet alleen in het teken van hoge kwaliteit, we zorgen er ook zoveel mogelijk voor dat we je trouwfeest niet verstoren door teveel in te dringen in het gebeuren. Het is jullie dag, samen met jullie familie en vrienden !,

Wil je meer weten over de manier waarop we werken, wat de verschillende mogelijkheden zijn wat een huwelijksreportage betreft en wat bijvoorbeeld de mogelijkheden zijn van nabewerking (denk bijvoorbeeld aan een huwelijksalbum) ? Contacteer ons dan even !  We zullen je met plezier meer vertellen en samen jullie plannen voor je huwelijksdag overlopen.  Kom even langs bij ons: een eerste kennismaking bindt je tot niets.


Dit persoonlijke contact vinden we zeer belangrijk ! Zowel vóór je huwelijksreportage als erna houden we eraan om alle details te bespreken met jullie.  Je kan bovendien de uitwerking van je trouwreportage op een paswoord-beschermde website volgen, (indien je dit wenst). Op die manier kunnen jullie samen met familie en vrienden de hele huwelijksdag herbeleven.