Lemmert Photography - fotograaf Leuven - huwelijksfotograaf, trouwalbum

huwelijk reportage fotograaf huwelijksfotograaf trouwfoto huwelijksreportage lemmert leuven

...Een andere kijk...
Lemmert Photography ...Een andere kijk...
Lemmert Photography

Gsm: 0495/64.41.20 (Tinne) • Gsm: 0485/94.24.61 (Jan) • Tel: +32 16 84.36.33 • Email: info@lemmert.be


Nationale vereniging van beroepsfotografenFederation of European Professional PhotographersSOFAMQualified European Photographer

Ben je op zoek naar een ervaren en professionele huwelijksfotograaf ? Een fotograaf  met een eigen kijk en concept, die de magie van elk moment van je bijzondere dag weet te vangen? Iemand die het verhaal van jouw dag kan vertellen?


Maar zoek je tegelijk ook een huwelijksfotograaf die naar jouw wensen weet te luisteren, en die een fotoreportage  weet neer te zetten naar jouw stijl? Hou je van klassieke foto's, van een hele romantische reportage? Zoek je meer naar portretten van de familie of gasten? Wil je een verslag van je feest in reportagestijl, met veel sfeerbeelden en genietende mensen? Misschien is je stijl eerder alternatief en ben je op zoek naar een huwelijksreportage met wat ongewone en kunstzinnige beelden van jullie beiden?


Lemmert Photography  is een duo van twee professionele fotografen, met ruime ervaring als huwelijksfotograaf.


Wat ons uniek maakt is dat wij voor je huwelijksreportage  steeds als duo samenwerken, waarbij we elk onze eigen kijk hebben op je feest. Dat levert bijzondere beelden op, dezelfde situatie, hetzelfde moment, gezien door telkens een andere fotograaf, vanuit verschillende oogpunten.


Fotografie is niet alleen ons beroep, maar vooral ook onze passie, en deze willen we graag met jullie delen. Jullie hebben een verhaal, wij willen het graag vertellen!
    
Als 
huwelijksfotograaf zorgen we uiteraard niet alleen voor je huwelijksreportage, maar is er bij ons ook de mogelijkheid om een eigentijds of klassiek trouwalbum te laten maken, waar de mooiste beelden van jullie speciale dag als blijvende herinnering in verwerkt zijn.


Zoek je een huwelijksfotograaf die anders is, die een andere kijk heeft? Laat ons jullie verhaal door onze ogen bekijken, beschouwen, herkauwen, misschien zelfs kneden en vorm geven!


Neem even contact op met ons. Een gesprekje is vrijblijvend! We zullen graag de plannen en verwachtingen voor jullie huwelijksreportage met jullie bespreken.