Lemmert Photography - fotograaf Leuven - Home

professionele reportage fotograaf lemmert leuven

...Een andere kijk...
Lemmert Photography ...Een andere kijk...
Lemmert Photography

Gsm: 0495/64.41.20 (Tinne) • Gsm: 0485/94.24.61 (Jan) • Tel: +32 16 84.36.33 • Email: info@lemmert.be


Nationale vereniging van beroepsfotografenFederation of European Professional PhotographersSOFAMQualified European Photographer

Professionele reportage fotograaf

Als professionele fotograaf staat Lemmert Photography voor een team met zeer veel ervaring in verschillende vormen van reportage- fotografie, en met oog voor de hoogste kwaliteit.

Op deze fotografie website tonen we u graag wie we zijn en wat we met onze fotografie voor u kunnen doen, samen met een greep uit onze lopende en voorbije  reportages.


Lemmert Photography is actief in reportage fotografie, waarbij de creativiteit centraal staat, gaande van podium- en theater-fotografie, over dans en concert fotografie, beeldende kunsten tot evenement fotografie in al zijn vormen.


Wij bieden u onze ervaring als fotograaf in de reportage wereld ook aan voor uw persoonlijk project met ons, zoals huwelijks- fotografie, portret- fotografie, familie- fotografie, een communie fotoshoot, zwangerschap reportage of artistiek  naakt fotografie? Kijk eens rond in de fotogallerij en neem even vrijblijvend contact op.


De fotograaf met kwalitatief technisch hoge eisen (kunstlicht, lage-licht omstandigheden, ...), maar ook met een unieke manier van “kijken”: Lemmert Photography: de reportage van uw verhaal door onze ogen...

Huwelijksfotografie Huwelijksfotografie

Bodypaint en fotoshoot

Nieuw! Een unieke body paint in combinatie met een fotoshoot!

Klik hier voor meer informatie...
Klik hier voor voorbeelden...

Huwelijksfotografie Communiefotografie 
Kunsthumaniora Antwerpen
“Moving Art”, editie 2012, 
Bornem, Ter Dilft, 17 maart
Recente dansproducties