Lemmert Photography - fotograaf Leuven - body paint - face paint - fotoshoot
...Een andere kijk...
Lemmert Photography ...Een andere kijk...
Lemmert Photography

Gsm: 0495/64.41.20 (Tinne) • Gsm: 0485/94.24.61 (Jan) • Tel: +32 16 84.36.33 • Email: info@lemmert.be


Nationale vereniging van beroepsfotografenFederation of European Professional PhotographersSOFAMQualified European Photographer

Een body paint project is een echt niet te missen belevenis ! We bespreken samen met jou wat je voor ogen hebt, wat voor ontwerp bij jouw lichaam en verwachtingen past, hoe we dit kunnen uitwerken en welk decor we gaan gebruiken.


Je maakt een body paint sessie van zeer hoog niveau mee, en je houdt er een professionele fotoreportage aan over. Niet alleen met beelden van het eindresultaat maar ook foto’s van “the making of”. Een niet te missen artistieke en  fofografische ervaring !

Om het eenvoudig te stellen, body paint is een sessie waarbij je lichaam gebruikt wordt als schildersdoek. Een artistieke sessie om een indruk, een idee, een concept, een beeld te maken, een kunstwerk waar jijzelf een integraal en essentiëel deel van uitmaakt,

Van het eindresultaat, en ook van de hele paint-sessie maken wij, Lemmert Photography,  een uniek fotografisch document, zowel met digitale fotografie als op foto-afdruk, of in een fotoboek.


Wat is body paint ?     —> Klik hier voor een voorbeeld!

Hoe gaan we te werk ?

Lemmert Photography werkt samen met een zeer getalenteerde kunstenares, die verbazend mooie beelden ontwerpt. Maar... Geen twee lichamen zijn gelijk.  Geen twee ideeën zijn gelijk.  Wanneer we samen met jou een fotografisch body painting project uitwerken, dan is het heel belangrijk dat we weten hoe jij denkt, wie jij bent, wat voor soort beelden jij mooi vindt.


We vinden het heel belangrijk dat er een voorbespreking gebeurt, waar zowel wij (de fotografen), als jij (het onderwerp en schilderscanvas) als de kunstenares, mekaar ontmoeten en van gedachten kunnen wisselen in een gezellige sessie.


Wanneer we mekaar kunnen vinden, spreken we een onderwerp af, een opnameplaats en een datum, waarop de body paint sessie en de fotografie zullen plaatsvinden.  We vinden het heel belangrijk dat je je goed voelt in het project, zowel wat betreft het onderwerp en het soort fotografie, als wat betreft de mensen met wie je samenwerkt (wij dus).
  Welk onderwerp ?

Dat is een vraag waar je niet zomaar op kan antwoorden.  Body paint kan duizenden richtingen uitgaan.  Wie ben jij? Wat zie je graag? Wat is je stemming? Welk licht is er? Welke omgeving gebruiken we? Wat zijn de ideeën?  We kunnen werken naar (getekende) kledij, naar lichaamsvormen (licht, kleur en beweging), naar integratie met de omgeving (de zogenaamde “trompe oeils” waarbij je in de omgeving opgaat), naar fantasy-figuren, naar de natuur toe, enzovoort.  De mogelijkheden worden enkel begrensd door jouw en onze fantasie.


Wil je enkel een face-paint? Heb je een masker-idee? Een paint in de sfeer van de comedia del arte, Venetiaans carnaval, wil je een bepaald personnage uitbeelden? Misschien een zwangere buik beschilderen? De mogelijkheden zijn onbeperkt !
  Meer weten ?

Ben je geïnteresseerd in een body paint sessie? Heb je een idee of heb je vragen? Wil je meer weten over onze werkwijze of over de fotografie?

Neem dan even contact op met ons. We zullen je met alle plezier meer informatie bezorgen en antwoorden op je vragen.  


Contact opnemen kost niets en verplicht je tot niets, maar een fijne babbel hou je er zeker aan over!
  Een paar voorbeelden

Klik hier voor voorbeelden van ons bodypaint + fotoshoot concept, je krijgt het resultaat van de fotoshoot te zien en een paar beelden van “the making of”.

Beperk je fantasie niet tot voorbeelden, voor jou wordt er een uniek concept uitgewerkt, anders dan de anderen! In samenwerking met ons, de fotografen en de kunstenares, maken we iets wat jou (letterlijk) op het lijf geschreven is!  Meer weten? Klik hier!