Lemmert Photography - fotograaf Leuven - Podiumfotografie

professionele reportage fotograaf lemmert leuven podium concert beeldende kunst

...Een andere kijk...
Lemmert Photography ...Een andere kijk...
Lemmert Photography

Gsm: 0495/64.41.20 (Tinne) • Gsm: 0485/94.24.61 (Jan) • Tel: +32 16 84.36.33 • Email: info@lemmert.be


Nationale vereniging van beroepsfotografenFederation of European Professional PhotographersSOFAMQualified European Photographer

Eén van de specialiteiten van Lemmert Photography is het reportage werk onder bijzondere omstandigheden, zoals podium fotografie en eventfotografie in de brede zin van het woord: kunstlicht dat snel varieert in kleur en intensiteit, snel bewegende onderwerpen, onmogelijke kijkhoeken, marginale lichtintensiteit, beperkte bewegingsvrijheid, ...

Allemaal uiterst moeilijke omstandigheden voor een fotograaf, waarbij heel veel techniek en ervaring komt kijken.  Ervaring en techniek die we u ruim kunnen bieden.

Maar ervaring en techniek zijn niet voldoende bij dit soort fotografie!

Podiumfotografie en fotografie van beeldende kunsten komt er in hoofdzaak op neer om een impressie van de creatie van de kunstenaar (beeldhouwer, componist, choreograaf, danser, muzikant, acteur, ...) vast te leggen op fotografisch beeld.


Het is belangrijk dat we het woord “impressie” gebruiken. Als fotografen zijn wij eigenlijk toeschouwers; maar dan wel intensieve en professionele toeschouwers!

Of het kunstwerk nu een beeldhouwwerk is, een theaterstuk, een choreografie of een concert, doet er niet toe.  Er is steeds een gemeenschappelijke factor, namelijk een indruk maken op de toeschouwer, een gevoel opwekken.  In dat opzicht beschouwen we onszelf als professionele toeschouwers, we leggen onze manier van ervaren van het visuele aspect van het kunstwerk vast, met een eigen kijk. En omdat die manier van kijken erg individueel is, zal onze reportage ook dikwijls twee verschillende oogpunten tegelijkertijd belichten...


Bekijk je eigen creatie door onze ogen, en hou een blijvend document over aan soms unieke momenten.

Aan de hand van de foto’s kan je uiteraard ook een beroep doen op onze diensten rond vormgeving: affiches, programmaboeken, folders, flyers, portfolio’s en ander documentair en publicitair materiaal.

Grasduin in onze portfolio, of in het uitgebreide overzicht, en neem even vrijblijvend contact op met ons. Wij zullen graag meedenken met en meewerken aan uw creatie.